Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/gebinleer/domains/gebondeninleer.nl/public_html/plugins/system/cwmailcheck/cwmailcheck.php on line 484
lise

Lise

Kuisheidsforum.nl is terug

Enige tijd geleden was het domein "kuisheidsforum.nl" verlopen. Helaas lukte het mij op dat moment niet om het opnieuw te registreren en degene die dat wel was gelukt vroeg er belachelijk veel geld voor (1200 euro!).

Inmiddels heb ik het weer kunnen registreren en is het kuisheidsforum weer bereikbaar op zijn eigen oude vertrouwde adres! Https://kuisheidsforum.nl

2 Factor authenticatie

Voor alle mensen die licht paranoia zijn....

Het is vanaf nu ook mogelijk om 2 factor authenticatie in te schakelen via je profiel.

Uitleg etc vind je als je kiest voor bewerk profiel en daarna voor 2 factor authenticatie.

 

Gr. Lise

[Verholpen] Website problemen

Zoals jullie wellicht al gemerkt hadden, waren er wat problemen met de website.

Helaas kan ik zo 1-2-3 niet achterhalen wat er mis is, maar het is of een PHP probleem of een probleem met de forum plugin.Vooralsnog heb ik op de frontpage de recente berichten naar het forum eruit gevist en tevens is het forum dus alleen bereikbaar als je ingelogd bent.

Als ik erachter ben waar dit probleem vandaan komt, zal ik het uiteraard zsm oplossen.

 

lise

 

-- Update --

Oorzaak gevonden en verholpen!

alles zou het nu dus weer naar behoren moeten doen!

dag timer...

Jullie hadden misschien de timer al wel ontdekt onderaan Yentl's blog...hij staat er nu nog, puur om hem te plagen!

Maar...

vandaag in een email gaf Yentl aan dat hij eigenlijk gewoon dat half jaar opslot wil.. geen verlossing of iets.die carlilock timer kan hij nu rustig vergeten.. daar hoeft hij niet meer naar te kijken :D

Op de vraag wanneer dat half jaar begon schreef ik: "vandaag" eigenlijk puur als mini-mind-fuckje :DMaar zijn mond was weer eens te groot...

Ok, vandaag. moeilijk doen over een miezerige week. Op een half jaar....

Dus 9 november staat mijn release officieel nu als de sleutel er niet aan te pas komt.

Als de periode naar wens verloopt en er zich geen calamiteiten voordoen wordt de periode stilzwijgend verlengd met een jaar definitieve en onvoorwaardelijke kuisheidsopsluiting.

De gekuisde kan de overeenkomst schriftelijk opzeggen om op 9 november vrij te komen.

Deze schriftelijke opzegging dient in minimaal 8 volgetypte a4 tjes volledig, compleet en perfect onderbouwd in viervoud getypt te worden in foutloos Frans.

>-<

Ik aan Yentl:

Niet in het frans, dat begrijp ik niet…

 

Doe dan maar in het foutloos duits, en ja we controleren de naamvallen!

Yentl:

oh god, really? was een grapje! 

Maar goed, hij zal nu dus van goede huize moeten komen... anders giet ik die sleutels gewoon in een blok beton ofzo

aanpassen timer

Omdat mijn schattige Yentl weer aan het zeveren was, heb ik daar een consequentie aan verbonden:

Je hebt vast wel een spel kaarten?

Rood getal -> zoveel uur erbij

Zwart getal -> zoveel dagen erbij

Joker: nogmaals trekken, zoveel gaat eraf ipv erbij

Andere kaarten spelen niet mee, dus dan heb je geluk

het resultaat:

Ik heb de 2 dagen toegevoegd aan de totaal timer.Yentl was ook al enthousiast geweest en had dit aan de timer van carlilock toegevoegd... nuja, dat is zijn probleem :D

uitdagen en eerlijkheid duurt langer

Onze Yentl schreef in de email al naar me:

Die zag ik niet aankomen hahaha. Ik schrok me een hoedje toen ik het aantal dagen zag. Ik dacht dat klopt niet. Klopt dus wel!

Maarja, bij kuisheid zeggen ze ook “Be  careful what you wish for”.

Even verwerken dit…

Om er later achter te komen dat ik mijzelf dus vergist heb..Lief van hem om dat even te melden natuurlijk... Maar ook niet erg slim.

Nu staan er een goede 30 dagen extra op zijn teller, en ik was er zelf nooit achter gekomen dat ik een vergissing gemaakt had met die datum hoor!

Maarjah, eerlijkheid duurt in dit geval dus langer :)Hij moet ook niet teveel klagen, anders verander ik gewoon de spelregels tijdens het spel. als sleutelhoudster mag ik dat.. toch?

Voor nu zijn de regels als volgt...

  1. er loopt een eindtimer die op dit moment op de zondag het dichtst bij 1 november eindigt.
  2. zijn carlilock timer is veranderd in een timer van wanneer hij definitief vrijkomt naar een timer die aangeeft wanneer hij mag dobbelen voor een beetje vrijheid.
  3. die dobbelsteen gebruikt dit schema:

    De (carlilock) timer krijgt een nieuwe functie van me :DAls de timer is afgelopen, dan grijpen we naar de dobbelsteen…1x gooien en je gooit een 6.. dan mag hij 1 uur af.. totale vrijheid1x gooien en je gooit een 1.. af doen, scheerbeurt geven en weer om1x gooien en je gooit een 3.. nog 3x dobbelen, 2x 6 of 2x1 is definitief vrij, je mag ook kiezen niet te dobbelen, want anders komt het er in dagen bij... dus 1x3 en 1x2 is 5 dagen verlenging...1x gooien en je gooit 2, 4 of 5… da’s pech!

  4. klagen = langer dragen...
Aftellen

Yentl heeft nog eventjes te gaan..

Hij blijft - in ieder geval - nog opgesloten tot 1 november...Maar dat kan natuurlijk wijzigen als hij zich (mis)draagt :D

volg de timer onderaan de hoofdpagina van Yentl's blog.

Introductie bloggen

Sinds Begin deze week was ik met Yentl samen in gesprek over het starten van een blog voor/over zijn schrijfsels met betrekking tot zijn kuisheidservaringen.

Inmiddels is dus ook besloten een blog functie toe te voegen aan de website en gaat Yentl in ieder geval bloggen. Ik ga het blog gedeelte ook gebruiken om wat info te kunnen verstrekken over waar we mee bezig zijn en ook zal ik zo nu en dan wat schrijven over de dingen die mij bezighouden. Onderwerpen zullen dus de website, sleutelhouder-schap, abdl en bdsm zijn in random en wisselende vorm.

Mochten jullie zélf een blog willen starten op het gebied van BDSM, kuisheid of een andere kink? Ga gerust je gang!

 

lise

Countdown Timer