WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Wandering Spirits

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 9 maanden geleden #216 door lise
Wandering Spirits werd gestart door lise
[e-url=http://www.wanderingspirits.nl/] [/e-url]

Een citaat uit de hoofdpagina van Frodo en cassandra:
"Welkom bij Wandering Spirits.

Deze site is bedoeld voor hen die zoekende zijn op SM-gebied: De Beginners, de Groentjes en de Wannabe's. Het is geen cursus, geen Heilige Leidraad, maar misschien wel een wegwijzer in de doolhof van SM. Er zijn geen regels of wetten in SM, alleen die welke je samen maakt.

Om de verwarrende gevoelens waar je nu mee zit 'n beetje in de goeie richting te leiden hebben we de site in de volgende secties verdeeld:

1.- Beginners: Waar een onverwachte bezoeker bij je op de thee komt en je ook iets meer over ons leert.

2.- De Theorie: Daar vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over SM, een geïllustreerde SM-Encyclopedie en een aantal verhalen over de oorsprong van SM-gevoelens.

3.- De Praktijk: Ga je ermee door? In dat geval is het handig om te weten wat de volgende stappen zijn. In SM-School leren doms en subs de fijne kneepjes van het “vak”. Je kunt ook eens lezen hoe anderen SM ervaren.

4.- De Bibliotheek bevat verhalen, gedichten, tekeningen, foto's, strips en allerlei andere zaken waar ook jij inspiratie vandaan kan halen.

5.- Op WS-Interactief vind je onder andere links naar andere interessante sites, een Advertentierubriek, ons Forum, onze Shop en onze Chatbox waar ook mensen zoals jij te vinden zijn!"

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.123 seconden