WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon BDSM-zaken

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 8 maanden geleden #222 door lise
BDSM-zaken werd gestart door lise
[e-url=http://www.bdsmzaken.nl] [/e-url]

"BDSMzaken.nl is mede ontstaan uit onvrede over de beperkte hoeveelheid Nederlandstalige informatie over BDSM op het internet.

Ons doel is: op een serieuze manier informatie verschaffen over BDSM in de ruimste zin van het woord. De aanwezige afbeeldingen zijn hooguit bedoeld om de tekst te ondersteunen. Desondanks kan de inhoud van de website voor een aantal mensen aanstootgevend zijn.

Dat komt omdat in de huidige vorm de website een verzamelplaats is van kennis, ervaringen, wetenswaardigheden, idee├źn en fantasie├źn van een bonte verzameling mensen die allemaal belangstelling hebben voor BDSM of daar ervaring mee hebben. En al deze zaken worden in expliciete bewoordingen beschreven.

De website is er daarom voor de nieuwsgierige beginner die alles nog wil ontdekken en een niet te stille honger naar informatie heeft. Maar aan de andere kant biedt de website ook genoeg informatie voor de doorgewinterderde BDSM-er."
( Bron dd. 22-10-2008)

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.118 seconden