WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Dominanten en subjes

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 8 maanden geleden #225 door lise
Dominanten en subjes werd gestart door lise
[e-url=http://www.dominanten.be] [/e-url]

"Onze doelstelling is (bd)sm uit het isolement te halen, het beeld dat de media laat zien, te weerleggen, voorlichting te geven en (bd)sm maatschappelijk bespreekbaar te maken.

Je kan hier je eigen verhalen plaatsen, waargebeurde of een fantasie die je wilt delen met anderen. In het forum kan er gediscusieerd worden over vele onderwerpen er is een bibliotheek, informatie etc. Zelfs zijn er mogelijkheden om in de foto gallerij foto's te plaatsen of je eigen foto album(s) aan te maken.

Indien je als bezoeker op onze site bent, zal je slechts beperkte mogelijkheden hebben. Helaas zijn we genoodzaakt om de verschillende onderwerpen slechts ter beschikking te stellen aan onze leden. Lid worden is gratis en binnen een 2 minuten gebeurd. We houden regelmatig schoning en als je geen echte interesse in BDSM hebt of alleen uit bent op email adressen dan ben je hier op het verkeerde adres en heeft aanmelding weinig zin."

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.126 seconden