WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Devotional Sex

  • maartenr
  • maartenr's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
8 jaren 2 maanden geleden #3042 door maartenr
Devotional Sex werd gestart door maartenr
Ik kan er geen andere vertaling voor vinden dan Toegewijde Sex.

<!-- w --> www.devotionalsex.com <!-- w -->
devotionalsex.tumblr.com

Het is een vrij uitgebreide en daardoor soms wat onoverzichtelijke site. Wat de auteur gedaan heeft is verschillende “life-styles” en wijsheden gecombineerd tot het concept Devotional Seks.

Het is milde femdom (vrouw bepaalt orgasmes van de man en seksuele activiteiten zijn wat meer op haar gericht) zonder het “verneder” aspect wat vaak bij femdom gebruikt wordt ook SM komt er niet in voor (hoeft er niet in voor te komen maar mag wel).

Maar de man komt zeker ook aan bod, zo wordt geadviseerd de man na zij vrouw geplezierd te hebben in ieder geval een “devotional cuddle” te geven. Hierbij houdt de vrouw zijn erectie vast of speelt er wat mee, maar zonder de bedoeling om verder op te geilen maar meer om de man het gevoel te geven niet vergeten te zijn.

Daarbij wordt het hele gebeuren opgetuigd met een nieuwe vocabulaire, de vrouw is een “Princess” de man een “Knight”, ook bepaalde lichaamsdelen en seksuele handelingen krijgen eigen namen of commando’s. Maar ook aspecten als Tao (klaarkomen door man uitstellen/voorkomen) en Tantra (slow seks) komen voorbij. Kortom teveel om allemaal op te noemen. Ik weet ook zelf niet wat ik ervan moet vinden, er zitten zeker interessante aspecten in.

Past dit binnen kuisheid, deels wel omdat de man zijn ejaculaties door de vrouw laat bepalen, volgens de auter niet helemaal omdat bij Devotinal sex de erectie van de man &quot;gevierd&quot; (weet ook niet hoe ik het anders uit het engels moet vertalen) wordt.

Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.119 seconden