WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 477 gasten en geen leden online

Laatste topics

 • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Waarom dragen mensen een kuisheidsgordel?

 • Tom
 • Tom's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
10 jaren 9 maanden geleden #1199 door Tom
Ik plaats dit topic op het open forum, want ik zou graag zien dat meer mensen geïnteresseerd raken in het dragen van een kuisheidsgordel en dit als nuttig en/of spannend gebruiksvoorwerp gaan zien.

Waarom dragen steeds meer mensen (vaak mannen) een kuisheidsgordel?

Antwoord: er zijn diverse redenen op te noemen. Vaak speelt meer dan één van deze redenen een rol.

1. Omdat het een opwindend gevoel geeft om fysiek afgehouden te worden van sex. De kuisheidsgordel is dan een sex-speeltje dat voor kortere of langere tijd gedragen wordt, waarbij er al of niet een sleutelhoud(st)er in het spel betrokken is.

2. Omdat het de partner een gevoel van macht en opwinding geeft en de onderdanige rol van de drager bevestigd. Dit kan zelfs een positief effect op een relatie hebben, omdat bij mannen vaak het macho-gedrag verdwijnt. In relaties waarin de vrouw dominant is (femdom), past het gebruik van een kuisheidsgordel voor de man zeer goed.

3. Om het sexleven van de partner te reguleren: verminderen of voorkomen van te veel zelfbevrediging of het voorkomen van overspel. Als een man veel van huis is voor het werk, kan een kuisheidsgordel de vrouw een gevoel van zekerheid geven.

4. Om het eigen sexleven te reguleren: verminderen of voorkomen van zelfbevrediging of sexuele contacten. Dit kan te maken hebben met levensbeschouwelijke redenen, zoals religie of het streven naar reinheid.

5. Tegen verkrachting / ongewenste sex (gebruik kuisheidsgordel door vrouwen in sommige aziatische landen).


Wie kan dit lijsje aanvullen of iets zeggen over welke redenen het vaakst voorkomen?

Voglens mij is reden 1 momenteel het belangrijkst, maar is een toename van het gebruik van kuisheidsgordels te verwachten doordat vrouwen steeds meer invloed in relaties krijgen, waardoor reden 2 en 3 in de toekomst misschien het belangrijkst worden. Het dragen van een kuisheidsgordel wordt in de toekomst wellicht een normale eis van vrouwen in een relatie en een teken dat een man van zijn vrouw houdt, zoals een trouwring.

Ik ben benieuwd wat anderen hiervan vinden.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • bdsmsmid
 • bdsmsmid's Profielfoto
 • Bezoeker
 • Bezoeker
10 jaren 9 maanden geleden #1200 door bdsmsmid
Beantwoord door bdsmsmid in topic Re: Waarom dragen mensen een kuisheidsgordel?
dit is een hele duidelijke samenvatting, en ook heel goed in te vullen met een gekuiste man.
belangrijkste reden bij ons is dat mijn vrouw 100% zekerheid heeft dat ik geen andere vrouwen kan penetreren.

ook mijn attentie voor haar is veel scherper geworden.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
10 jaren 9 maanden geleden #1201 door Yoyo
Beantwoord door Yoyo in topic Re: Waarom dragen mensen een kuisheidsgordel?
Hier nog een man die geen andere vrouwen het hof mocht maken al mij <!-- s:bump: --><img src="{SMILIES_PATH}/-bump.gif" alt=":bump:" title="bump" /><!-- s:bump: -->
Wij woonden toen 200 km uit elkaar en zagen elkaar alleen de weekenden. Hij kwam er toen zelf mee aanzetten. Zijn interresse lag namelijk wel op het bdsm vlak, die van mij destijds niet ( sex, wat is dat??? <!-- s:huh?: --><img src="{SMILIES_PATH}/-weetniet.gif" alt=":huh?:" title="huh?" /><!-- s:huh?: --> )
Inmiddels is de relatie wel uitgegroeid en uitgebouwd. De gordel word dan ook nog steeds gedragen. Dit al 5 jaar lang... ( met de nadruk voor hem op lang..) Voor hem liggen er andere dingen ten grond slag aan het drahen als voor mij. Voor mij is het nog steeds een stukje zekerheid en omdat ik geen rukkende man wil. Ik vind dat weersinswekend en respectloos. Inmiddels vind ik heet erg prettig dat IK bepaal wanneer er wát gebeurd. <!-- s:lekkerpuh: --><img src="{SMILIES_PATH}/-lekkerpuh.gif" alt=":lekkerpuh:" title="lekker puh!" /><!-- s:lekkerpuh: -->

[i:u4zwfkax][color=#8000BF:u4zwfkax][b:u4zwfkax]Een sadist is iemand die aardig is tegen een masochist.[/b:u4zwfkax][/color:u4zwfkax][/i:u4zwfkax]

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • bdsmsmid
 • bdsmsmid's Profielfoto
 • Bezoeker
 • Bezoeker
10 jaren 9 maanden geleden #1204 door bdsmsmid
Beantwoord door bdsmsmid in topic Re: Waarom dragen mensen een kuisheidsgordel?
dat ervaard mijn vrouw ook zo: penetratie is voor haar geen belangrijk iets, een tedere tong en een sterke duim vind ze veel fijner.
daar het begonnen is als straf ziet zij nu steeds duidelijker de (haar) voordelen van mijn CB6000.
ze maakt er geen geheim van en denkt zelfs aan een RVS exemplaar voor mij

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
10 jaren 9 maanden geleden #1206 door Marc
Beantwoord door Marc in topic Re: Waarom dragen mensen een kuisheidsgordel?
Ik begon een hekel aan mezelf te krijgen omdat ik zelfs bij vrienden waar ik op bezoek was, even snel op de wc ging aftrekken!
Toen ik met een hersenbloeding in het ziekenhuis lag, ging ik, zodat ik weer m'n bed uit mocht (snoertjes enzo) de wc in om af te trekken: dat was mijn eerste prioriteit <!-- s:shock: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_eek.gif" alt=":shock:" title="Gechoqueerd" /><!-- s:shock: --> Kort daarna heb ik een CB2000 (later 3000) gekocht. En ja, ook interesse in BDSM heeft natuurlijk geholpen. <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) -->

Ik hoop dat ik over een week (wacht al 7 weken) m'n Latowski RVS 'onderbroek' kan ophalen: daar speelt dan weer mee dat het ook nog eens mooi is om naar te kijken! (het windt me enorm op en brengt me weer tot aftrekken; hoe tegenstrijdig zal dat straks zijn als ik 'm om heb! <!-- s:huh?: --><img src="{SMILIES_PATH}/-weetniet.gif" alt=":huh?:" title="huh?" /><!-- s:huh?: --> Dan zie ik 'm om m'n eigen lijf en dan kan ik ... [i:fhhydu5d]niet[/i:fhhydu5d] ... <!-- s:o --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_surprised.gif" alt=":o" title="Verbaasd" /><!-- s:o --> )

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Tom
 • Tom's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
10 jaren 9 maanden geleden #1208 door Tom
Beantwoord door Tom in topic Re: Waarom dragen mensen een kuisheidsgordel?
Hoi Marc,

Ik ben erg benieuwd hoeveel bewegingsvrijheid je hebt bij het dragen van je nieuwe gordel en ik zie uit naar jouw &quot;review&quot; van deze khg.

Groeten,
Tom

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.155 seconden