WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 377 gasten en één lid online

 • knox

Laatste topics

 • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Geen sleutelhouder/ster ?? een mogelijke oplossing

 • 24/7
 • 24/7's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
9 jaren 11 maanden geleden #1851 door 24/7
Hallo.
ik denk dat ik hier een goeie oplossing heb voor mensen die geen sleutelhouder/ster hebben maar die toch graag eens voor langere tijd dat gefrustreerde gevoel willen ervaren. Het is vrij simpel, maar vooral SECURE.
Tevens erg geschikt voor je sleutelhoudster indien deze soms wat te snel geneigd is om je te verlossen.

Wat zijn de kosten? Nou de kosten zijn ongeveer € 50,-

Wat heb je nodig:

* Een goedkoop kluisje met cijfercombinatie. (je kent ze wel die kluisjes met 1 klein 1,5 volt penlight batterijtje en zo`n toetsenbordje met cijfertjes. Er worden ook 2 sleuteltjes bij afgeleverd zodat hij ook met een sleuteltje open kan.Ik heb ze zien staan bij, de action, van cranenbroek, en ook bij lidl) de kosten van zo`n ding zijn ongevoor € 20,-

* Een tijdschakelklok ( ja gewoon zo`n dingetje waarmee je je schemerlampje aan laat springen als je op vakantie bent) Deze zijn verkrijgbaar in modellen die je tot 24 uur kan regelen, maar ook in dagen en weken. Kijk hiervoor eens bij de gamma of praxis of iets dergelijks. Mogelijk heb je er thuis al wel 1 liggen. De kosten van zo`n ding zijn ongeveer € 15,-
* Een adaptor van 1,5 volt. NEE!!! Niet schrikken want het blijft echt simpel. Denk aan het type adaptor waarmee je je telefoon oplaad, alleen deze geeft geen 1,5 volt.

HET KLUISJE BEWERKEN:
Deze kluisjes hebben een stevig stalen voorfrontje ,maar de bodem en de zijkanten zijn minder dik staal. In de bodem boren we een twintigtal gaatjes van ongeveer8 a 10 mm. (ik zeg straks waarom) Boor ook vier gaatjes aan de zijkant van je kluisje en ook 1 aan de achterkant en zorg dat hier straks een stroomkabel door kan. Maak het deurtje van je kluisje open en verwijder het klepje waarachter je de batterij moet plaatsen. Je ziet nu de contactpuntjes waarin je de batterij moet plaatsen. Aan deze contactpuntjes soldeer je de uiteinde van de 2 draadjes van je adaptor. Het maakt niet uit welke draad je aan welk contactpuntje bevestigd (niets met kleuren te maken dus). Wat je nu hebt gedaan is eigenlijk niets anders dan je kluisje op de adaptor laten werken waardoor je de batterijen achterwege kan laten.
Steek nu aan de achterkant van je kluisje een stroomkabel. Bevestig hieraan een stopcontact zodat je dus IN je kluisje je tijdklok kan inpluggen. Aan de andere kant van je stroomkabel maak je een stekker. Deze stekker stop je gewoon in een stopcontact in de muur. Wat je nu hebt gemaakt is een kluisje wat op het lichtnet werkt. Simpel toch ? ( ik geef je graag extra uitleg op dit forum als dat nodig moet zijn.) Stel nu de tijklok in op de tijd en/of datum dat je kluisje open moet gaan. Steek je tijdklok in de verlengsnoer die je net in je kluisje hebt bevestigd (lees hierboven) en steek je adaptor in de tijdklok. Als je nu je deurtje sluit gaat hij niet meer open voordat de tijdklok aan springt.

EXTRA BEVEILIGING.
Zet je kluisje in je linnenkast op een legplank. Aan de zijkant hadden we 4 gaatjes geboord en door die gaatjes schroeven we nu de kluis vast aan de kast (gebruik niet te lange schroeven anders schroef je dwars door je kast) Bevestig de bodem van je kluisje met diverse boutjes en moertjes aan de legplank. Doe dit zowel door de bodem van het kluisje als door de legplank (zometeen word duidelijk waarom) Zorg dat de moertjes aan de binnenkant (dus in je kluis) goed geborgt zijn. Dit kan je doen door lijm op de schroedraad of door het uitstekende stukje schroefdraad te beschadigen. Hoe dan ook het is in elk geval de bedoeling dat de kluis niet zomaar van de plank kan worden los gemaakt. Je kan de kluis nu nog wel uit de kast halen maar dan alleen als je de plank er mee uit neemt. Daar zit de extra veiligheid. Wanneer je een legplank uit een kast moet nemen moet je hem altijd schuin houden anders krijg je hem er niet uit. Wat gaan we doen. Je kluis staat in de kast goed bevestigd aan de legplank, je tijdklok staat ingesteld,je legt je sleutels in de kluis (ook de sleuteltjes die bij het kluisje worden geleverd)je pakt 1 of meerdere schaaltjes/bekertjes met olie of een andere vloeistof die veel schade na laat en zet deze ook in de kluis). Je sluit nu je deurtje. Mocht je nu uit pure frustratie de komende dagen of weken je kluisje open willen slijpen ben ik bang dat je dat toch maar beter uit je hoofd kan laten. We hadden ook nog 20 gaatjes geboord in de bodem weet je nog. Wat we nu niet willen is dat de bekertjes (beter niet helemaal tot de rand vullen) omvallen. Denk aan de kleding , vloerbedekking en andere schade voordat je met je druipende kluis achter in de tuin bent. Daar het kluisje stevig bevestigd is aan de plank hoef je niet bang te zijn dat de olie omvalt als je eens tegen je kluis stoot. Het is nu veiliger om je kuisheidsgordel te vernielen dan je kluis als je er uit wil. Indien je een roestvrijstalen gordel hebt met veiligheidssloten heb je een probleem!!!

TOT SLOT.
Denk goed na over wat je doet. Stel je klok nooit te lang in, denk aan wasbeurten en doktersbezoeken etc.
OOOH JA… ennuh mocht je een noodgeval hebben en je MOET er eerder uit dan je gepland had zorg dan dat je heel je huis afdekt met plastic want JIJ gaat er een zooitje van maken dat is zeker.
Nu ben ik benieuwd of ik hiermee mensen heb geholpen of op een idee heb gebracht . Mocht er iemand vragen hebben, stel ze maar op dit forum ik probeer je te helpen.

Veel succes!!! En frustratie

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
9 jaren 11 maanden geleden #1860 door knaapje
Helemaal super dit idee echt top en betaalbaar.

ps voordat je je kluisje gaat slopen kan je de kast toch leegmaken?

knaapje, gekuist, cuckold en slaaf van Meesteres Aina www.mrsaina-knaapje.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
9 jaren 11 maanden geleden #1863 door sleeveef
Beantwoord door sleeveef in topic Re: Geen sleutelhouder/ster ?? een mogelijke oplossing
Misschien een idee om een schaaltje met zoutzuur onder de sleutel te plaatsen. Als je dan de kluis wil oppakken valt de sleutel in het zoutzuur en dan.....
Zoutzuur kan je ook bij de gamma kopen.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • 24/7
 • 24/7's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
9 jaren 11 maanden geleden #1869 door 24/7

knaapje schreef : Helemaal super dit idee echt top en betaalbaar.

ps voordat je je kluisje gaat slopen kan je de kast toch leegmaken?


ja klopt...en dan loop je met je druipende kluisje door het hele huis naar buiten, idd mogelijk in een vuilniszak.
wat je wel kan doen is iets in je kluisje erbij leggen iets wat absoluut niet vol sla olie mag komen. een beetje fantasie en hoppa...

groeten 24/7

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Profielfoto
 • Offline
 • Beheerder
 • Beheerder
 • Acces Denied...Game Over !!
Meer
9 jaren 11 maanden geleden #1871 door Doubleyou1969
Beantwoord door Doubleyou1969 in topic Re: Geen sleutelhouder/ster ?? een mogelijke oplossing
Ik weet niet of je dit zelf ontworpen hebt, maar ik vind het geniaal gevonden <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: --> .
Je hoef m natuurlijk niet in de kast te monteren, maar wat dacht je van een paar dikke keilbouten in je betonvloer, van binnen uit de kluis, dan krijg je m ook met geen mogelijkheid los of open.
Maar eerlijk is eerlijk, geniaal gevonden.
Ben eigenlijk best benieuwd wie er op dit forum nu serieus mee aan de slag gaat om op deze manier zn eigen keyholder te worden..??

Grtz Doubleyou

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • 24/7
 • 24/7's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
9 jaren 11 maanden geleden #1887 door 24/7

Doubleyou1969 schreef : Ik weet niet of je dit zelf ontworpen hebt, maar ik vind het geniaal gevonden <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: --> .
Je hoef m natuurlijk niet in de kast te monteren, maar wat dacht je van een paar dikke keilbouten in je betonvloer, van binnen uit de kluis, dan krijg je m ook met geen mogelijkheid los of open.

Grtz Doubleyou


Nee dit idee komt niet van mij maar ik heb het eens op het net gevonden en nooit geen tijd gehad om het te vertalen.
ik vond het toen ook een prima idee, alleen degene die het artikel online had geplaatst gebruikte deze methode voor "zelfbondage". op een bepaald tijdstip kon hij de kluis openen om zich uit zijn bondage te bevrijden.
als "back up" had hij een electromagneet die een sleutel losliet zodra de stroom UIT schakelt. (uiteraard ook met een tijdklok) Dit is natuurlijk erg veilig omdat je bij een stroomuitval gewoon de sleutel toegeworpen krijgt. stroom AAN kom je los met de kluis, stroom UIT en je komt los met de electromagneet. Dit heeft natuurlijk allemaal niets met chastity te maken maar als je alleen bent of geen sleutelhouder/ster hebt kan je er toch leuke momenten mee hebben. Stel je kluisje met je sleutel van je gordel er in staat afgesteld op maandagavond 21.00 uur openen en om 21.15 sluiten. een kwartiertje open dus. en jij doet even wat zelfbondage rond die tijd (natuurlijk om het wat spannend te maken) en je hebt de tijdklok van je electromagneet op 21.10 staan. haal je het dan om jezelf uit je bondage te bevrijden of haal je het net niet en gaat hij de volgende dag/week/2weken weer open en zul je opgesloten blijven.kortom mogelijkheden genoeg met een beetje fantasie kun je je eigen scenario maken. veiligvoor in noodgevallen en veilig om toch je kick te halen. succes!!!
ik was wel onder de indruk van de ideeen met de gedachte ze ooit te vertalen en ze op dit forum te plaatsen.
niet mijn ideeen dus maar wel een beetje uitgewerkt en vertaald.

groeten 24/7

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.159 seconden