WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 666 gasten en één lid online

 • knox

Laatste topics

 • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Van begin tot een natte droom

 • dlrob
 • dlrob's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
9 jaren 5 maanden geleden #2423 door dlrob
Van begin tot een natte droom werd gestart door dlrob
Nou, het is zover. Na een keer een tijdje geen sex had ik van het weekend een lekker vrij gesprekje met mijn vriendin over een van alles en nog wat en ook over een tijdje geen sex. Het kwam erop dat een man uiteindelijk een natte droom krijgt. Daar had ze natuurlijk wel eens van gehoord en had een twinkeling in haar ogen want dat vond ze wel een interessant gegeven. Ik biechtte op dat dat mij ook wel leuk lijkt maar dat ik niet kon instaan voor mezelf en er dan een soort slot op zou moeten. Toen zei ze dat als ik dat leuk vind ze daar wel in mee kon gaan. De opening is er dus! Nu dus concreet worden en daarvoor vraag ik wat hulp en ervaringen van ervaren dragers, houders.
- na hoeveel tijd krijg je eigenlijk een natte droom (en krijg je die eigenlijk wel <!-- s;-) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";-)" title="Knipoog" /><!-- s;-) --> ) ?
- ik lees hier regelmatig over pijnlijke erecties, is dat altijd zo en bij elke gordel of zijn er ook types die wat 'milder' zijn, want eerlijk gezegd is dat niet helemaal mijn ding?
- de allermooiste zou ik toch wel een reinholds gordel vinden (als die überhaupt nog beschikbaar zou zijn) maar dat lijkt me niet iets om mee te beginnen. Een stalen van steelworxx, type steelheart ( http://steelworxx.de/product_info.php?products_id=29 ) lijkt me ook fraai. Zou dit iets zijn voor dit doel en waar dan op te letten? Zag dat je deze ook langer (extra milimeters) kunt bestellen, lijkt me dat je dan iets meer ruimte hebt voor een erectie? Of gaat ten koste van de 'zekerheid'?

Nou ja veel vragen, maar met de opening die er nu is wil ik graag spijkers met koppen slaan natuurlijk...

Iedereen met tips en/of opmerkingen enorm bedankt!

Rob

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Profielfoto
 • Offline
 • Beheerder
 • Beheerder
 • Acces Denied...Game Over !!
Meer
9 jaren 5 maanden geleden #2424 door Doubleyou1969
Beantwoord door Doubleyou1969 in topic Re: Van begin tot een natte droom
Ik heb zelf nog nooit iets gehoord over een natte droom bij iemand die gekuist word, maar ik zeg niet dat het nooit zal gebeuen, elk lichaam zit immers anders in elkaar. Pijnlijke erecties is helaas een bijwerking van de meeste khg's, tenzij je kiest voor een full belt, en daar is de Reinholds er één van. De andere types zullen inderdaad die pijnlijke erectie veroorzaken doordat je penis wil groeien en daarmee de ring achter je ballen mee naar voren trekt. De Steelheart is op zich een mooie goede khg, alleen als je deze langere tijd zal moeten gaan dragen zal je ongetwijfeld problemen met je hygiene krijgen, omdat ie aan de voorkant ook helemaal dicht is op een klein gaatje na. Als ik jou was zou ik gewoon beginnen met een CB3 of 6000. Een goede beginners khg met ruime afstellingsmogelijkheden, om er aan te kunnen wennen hoe het is om zo'n ding te dragen. En een ruimere gordel nemen is natuurlijk niet helemaal de bedoeling, en zeker wat security betreft not done. Elementair gezien is ie er juist om je erecties in toom te houden, zodoende niet ongestraft opgewonden te raken. Lees je maar is goed in op dit forum, dan word je vanzelf wijzer om de keuze te maken welke khg voor jou het meest geschikt is.

GRTZ Doubleyou

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
9 jaren 5 maanden geleden #2426 door knaapje
Beantwoord door knaapje in topic Re: Van begin tot een natte droom

Doubleyou1969 schreef : Lees je maar is goed in op dit forum, dan word je vanzelf wijzer om de keuze te maken welke khg voor jou het meest geschikt is.

GRTZ Doubleyou


Daar sluit ik mij helemaal bij aan. Al deze vragen zijn inmiddels al een keer ter sprake geweest op de site.
Mocht je ondanks alles iets specifieks willen weten, schroom niet en brand los.
Succes met neuzen naar de mogelijk beste khg.

knaapje, gekuist, cuckold en slaaf van Meesteres Aina www.mrsaina-knaapje.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • dlrob
 • dlrob's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
9 jaren 5 maanden geleden #2430 door dlrob
Beantwoord door dlrob in topic Re: Van begin tot een natte droom
Hi doubleyou en knaapje (en meelezers),

Bedankt voor de feedback. Had natuurlijk al ruimschoots op t forum gesnuffeld (al lange tijd) en hield dus deze vragen. Hoe zit het bijv met natte dromen? Ik begrijp dat doubleyou er weinig ervaring mee heeft, maar hoe zit dat met anderen? Je lichaam grijpt uiteindelijk toch in als je niet zelf een zaadlozing op gang helpt.

En hoe zit het met iets meer ruimte in je tube? Als ik zo nadenk creëer je zo'n beetje een zelfde situatie als bij een full belt, met extra ruimte. Of zie ik het dan verkeerd?

Ik snap dat bij sommigen het een onderdeel is van kuisheid, en dat sta ik dan ook zeker niet in de weg maar wat ik zoek is vooral iets wat aanraking en stimulatie helpt voorkomen en nou niet echt iets pijnlijks. Kuisheid kan (volgens mij) juist ook iets puur frustrerends opwekken en niet per se masochistisch. Dat is een beetje waar ik naar toe wil, wel willen, het gevoel wel voelen, maar niet kunnen...

Maar haal al best veel uit het antwoord van doubleyou, zit er nog steeds aan te denken een iets te lange Steelheart te gaan bestellen. Van het weekend maar eens een schuifmaat er bij pakken;-)

Bedankt en ieder die mij kan helpen, graag word ik wijzer over natte dromen en &quot;comfortabele&quot; kuisheid.

Groet aan allen,
Rob

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
9 jaren 5 maanden geleden #2431 door knaapje
Beantwoord door knaapje in topic Re: Van begin tot een natte droom
Hoi Rob,

Over natte dromen kan ik je weinig zeggen, alleen dat het mij een paar keer gebeurd is en een aantal keren gewoon op het toilet waarbij de ontlasting een bepaalde druk gaf die mijn prostaat leegde. Een bijzonder gevoel.

Wat betreft een te ruime khg ,sorry die van mij is ook erg krap en dat is voor mij wel een heerlijk genot.

knaapje, gekuist, cuckold en slaaf van Meesteres Aina www.mrsaina-knaapje.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
9 jaren 5 maanden geleden #2432 door Tom
Beantwoord door Tom in topic Re: Van begin tot een natte droom
Hallo Rob,

Als je meer ruimte wil, is The Curve misschien wat voor je. Nadeel is dat deze meer zichtbaar is dan de CB6000.
Zelf heb ik een Lancelot met extra ruimte, dit werkt goed tegen ongewenst wakker worden. Je kunt de Lancelot op vrijwel elke lengte laten maken, maar hoe langer, des te gemakkelijker klaarkomen in deze khg (en dat is volgens mij niet de bedoeling).

Voor een &quot;natte droom&quot; is volgens mij enige stimulatie nodig tijdens je slaap door heen en weer te bewegen. Een khg gaat dit tegen, dus vandaar dat dit verschijnsel volgens mij vrijwel nooit optreedt als je een kgh draagt.

Groeten van Tom

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.167 seconden