WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Kuisheid zonder kuisheidsgordel.....

  • MavHa
  • MavHa's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
9 jaren 4 maanden geleden #2505 door MavHa
Kuisheid zonder kuisheidsgordel..... werd gestart door MavHa
Mijn vrouw, tevens mijn Meesteres, heeft mij op 6 maart opgedragen dat ik niet meer aan 'mijn dingetje' mag komen.
Voor de meeste mensen waarschijnlijk niet zo'n moeilijke opdracht, maar tot 6 maart speelde ik er minimaal twee keer per dag een soms wel vijf keer per dag mee. Zij had er iets over gelezen en wilde weten of mij gedrag in positieve zin zou veranderen (meer onderdanig, behulpzamer naar haar enz) en heeft me daarom het klaarkomverbod opgelegd.
Via een forumlid heb ik een birdlocked kuisheidsgordel kunnen overnemen en na wat proberen kreeg ik 'dingetje' er in. Na een paar uur dat ding gedragen te hebben had ik het gevoel dat m'n ballen iemand m'n ballen met een oude zaag probeerde te verwijderen. Vanwege de pijn SMeekte ik mijn vrouw om de birdlocked te mogen verwijderen. Ze stemde daar mee in op voorwaarde dat ik zelf van dingetje af zou blijven. Ik had zo'n pijn dat ik niet anders kon dan er mee instemmen. Inmiddels zijn we nu 23 dagen verder en heb ik me nog altijd aan m'n afspraak kunnen houden. Sterker nog ik heb (meestal) ook niet eens de behoefte om er aan te zitten. Ik krijg wel met de dag meer behoefte om haar te mogen laten komen en om pijn te voelen door haar zwepen en klemmen etc. Iedere ochtend als ze wakker wordt vraagt ze op hoeveel dagen 'we' zitten en als ik antwoord geeft zegt ze 'oh, dat is nog lang geen twee maanden'.
Wie heeft er nog meer ervaring met kuisheid zonder kuisheidsgordel?

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
9 jaren 4 maanden geleden #2506 door Nikk
Beantwoord door Nikk in topic Re: Kuisheid zonder kuisheidsgordel.....
Zonder khg wordt het bij mij niks, ik vindt het een nobel streven maar ik denk dat wanneer de "nood" zo hoog zit ...er geen houden aan is.
Vandaar de khg.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.136 seconden