WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 512 gasten en geen leden online

Laatste topics

 • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Neosteel, Latowski of toch Carrara?

 • Johnchastity
 • Johnchastity's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
7 jaren 10 maanden geleden #3239 door Johnchastity
Neosteel, Latowski of toch Carrara? werd gestart door Johnchastity
Beste forum,

Wij (Mijn meesteres en ik) willen een serieuze kuisheidsgordel aanschaffen. Na veel speurwerk op het internet komen de volgende drie typen in aanmerking:
Neosteal Male Masterpiece System
Latowski
Carrara

De belangrijke criteria zijn voor ons:
Langdurig draagbaar 24/7/365
Extreem veilig
Super sterk
Redelijk comfortabel

Mijn probleem is dat Ik een schuur vol met gereedschappen heb waarmee ik zonder probleem een slot kan openen of een plaatje metaal kan doorhalen. Natuurlijk zal de aanschafprijs mij er wel van weerhouden de zaak te slopen maar ik weet niet hoe ik uiteindelijk zal gaan reageren. Het is verder geen leuke gedachten dat je gemakkelijk kan uitstappen.

Verder heb ik inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met verschillende type tubes en ook zelfgemaakte gordels. Het is mij nog niet gelukt een chastity device / belt te vinden of te maken die mij in bedwang houdt. Zelfs een tube met een urethra buis werkt niet voldoende.

Uiteindelijk zijn wij een boel illusies, tijd en investeringen armer. Mijn meesteres en ik hebben daarom besloten een professionele oplossing te zoeken.

Neosteel Masterpiece System lijkt een serieuze optie. Maar een 4 mm dikke RVS gordel gaat dat wel goed? Wij voelen er veel voor een te kiezen voor de Male Total System in plaats van de sport system. Een string draagt comfortabel maar lijkt ons lastig bij de stoelgang.
Op het internet is te lezen dat de tube en schild behoorlijk irriterend kunnen zijn. Verder kan het in trilling brengen van de gordel mij laten komen.

De Latowski is echt een prachtig systeem. Maar kun je dat wel langdurig dragen. De bewegingsvrijheid is beperkt. Verder lijkt ons die hangsloten wat kwetsbaar. En naar ons gevoel kan ik de gordel aan het trillen brengen waardoor ik lekker kan komen, ook niet echt de bedoeling.

De Carrara is het veiligste alternatief. Wel wat grofstoffelijk en indrukwekkend. Je kunt spikes aanbrengen waardoor een erectie niet aan te raden is. Een griezelige maar ook spannende gedachten. Na definitieve opsluiting moet ik mijzelf in bedwang houden op straffen van???? Verder zouden wij wel een wat dikker materiaal aan de voorzijde willen gebruiken in verband met het gevoel van zekerheid.

Ik heb wat vragen aan de heer Goethals gesteld maar helaas heeft deze tot op heden niet gereageerd. Ik heb reviews op het internet gelezen waarbij het wordt afgeraden een Carrara aan te schaffen in verband met de levertijden. Voorbeelden van een halfjaar en langer voor een vervangende gordel of zoiets. Mensen die echt radeloos zijn.

Wellicht zijn er mensen op dit forum die ons goede adviezen kunnen geven.

John

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
7 jaren 10 maanden geleden #3240 door Okkie
Beantwoord door Okkie in topic Re: Neosteel, Latowski of toch Carrara?

Mijn probleem is dat Ik een schuur vol met gereedschappen heb waarmee ik zonder probleem een slot kan openen of een plaatje metaal kan doorhalen.

In tegenstelling tot wat je in fictie tegenkomt, kan iedere gordel kan los met het juiste gereedschap. Wellicht heb je daarna wel iets uit te leggen <!-- s:) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif" alt=":)" title="Lach" /><!-- s:) -->

Verder kan het in trilling brengen van de gordel mij laten komen.

In dat geval kom je al snel uit op die modellen waarbij een erectie pijnlijk is, bijv. door spikes.

Carrara heeft inderdaad een naam als het gaat om lange levertijden en gebrekkige communicatie naar z'n klanten. Ik heb zelf geen creatie van hem, maar wat ik er van hoor is het kwalitatief wel goed.

Uiteindelijk zijn wij een boel illusies, tijd en investeringen armer.

Herkenbaar, the perfect mousetrap bestaat niet. Je kunt wellicht een oplossing vinden die voor jou werkt, maar er is geen garantie dat je dat ooit echt lukt. Ook niet door er gewoon nog meer geld tegenaan te gooien.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Profielfoto
 • Offline
 • Beheerder
 • Beheerder
 • Acces Denied...Game Over !!
Meer
7 jaren 10 maanden geleden #3247 door Doubleyou1969
Beantwoord door Doubleyou1969 in topic Re: Neosteel, Latowski of toch Carrara?
Walter heeft in Berlijn gezeten voor een beurs, en de uitzending bij BNN heeft wel wat teweeg gebracht aan extra werk heb ik begrepen. Vandaar dat hij nog niet gereageerd heeft, duurde bij mij ook een paar weken voor hij reageerde op een mail.
Maar.......Walter maakt wel een superprodukt!! Ik ben zelf sinds eind juli 24/7 opgesloten in een Carrara, en het bevalt mij prima. Goeie pasvorm, echt een opgesloten gevoel, en ontsnappen is ECHT onmogelijk. Trillingen voel je niet, sterker nog, je voelt helemaal niets, dat is juist zo frustrerend. Je ziet een tube, daar zit ie in en dat is het dat. Dus klaarkomen met de belt om kan je ook wel vergeten.
Toen ik op punt stond om over te stappen op een full belt, heb ik ook getwijfeld over een NeoSteel.
Maar ben blij dat ik toch voor een Carrara gegaan ben, misschien alleen al door de persoonlijke benadering van de maker. Hij stelt je zo op je gemak, neemt de maat bij je, en heeft veel geduld tijdens het afpassen.
Dus JohnChastity.....als ik je advies mag geven, ga voor een Carrara.

Succes met het maken van jullie keus, en als je vragen hebt dan hoor ik het wel.

Grtz Doubleyou

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
7 jaren 10 maanden geleden #3248 door Okkie
Beantwoord door Okkie in topic Re: Neosteel, Latowski of toch Carrara?
bij neosteel kon ik destijds ook langs om op te meten, maar die stuurde ook een opmeet kitje. Aangezien het erg ver rijden was heb ik toen dat kitje gebruikt. Achteraf gezien had ik misschien beter langs kunnen gaan.
(Je blijft je toch steeds afvragen of je het wel goed meet enzo.)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Johnchastity
 • Johnchastity's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
7 jaren 10 maanden geleden #3249 door Johnchastity
Beantwoord door Johnchastity in topic Re: Neosteel, Latowski of toch Carrara?
Beste Okkie,

Bedankt voor je verstandige woorden. Het is voor ons beiden niet leuk als ik uitstap. Dat doe ik dan ook niet als mijn partner het sleuteltje heeft. Ik heb bv. een hele tijd geprobeerd mij aan te passen aan de Exobelt V1. Dit blijkt niet te werken. Eerst verdikt de huid van mijn balzak zich en vervolgens schieten de ballen terug. Best een pijnlijke ervaring. Verder ontstaan wondjes en striemen ten gevolge van erecties. Ook de huid van mijn penis gaat langzamerhand opzwellen bij dit apparaat.

Voor een dagje of twee gaat het wel maar als je langer in de Exobelt zit gaat het mis. Verder lijkt dat ik de penis uit de belt kan terugtrekken terwijl de ballen gewoon vast blijven zitten. Vervolgens kan ik hem weer terug plaatsen.

Dit laatste probleem heb ik opgelost door van Polycarbonaat een volledige gordel te maken waarop de exobelt vastgezet werd. Zag er allemaal veel belovend uit. Hieruit kon ik niet ontsnappen maar ik kreeg wel last van drukpunten en langdurige wandelingen gaf ook een probleem.

Tijdens een douche kon ik de straal naar binnen sturen en kwam ik. Dit was ook eigenlijk niet de bedoeling maar ik kon mij gewoon niet meer inhouden.

Met andere tubes die ik zelf heb gemaakt had ik beperkt succes. Deze kon ik betrekkelijk lang dragen maar konden uiteindelijk niet voorkomen dat ik kwam. http://chastity.live-net.nl/

Verder beschik ik over de SCB-53 spicesforlove. Het bestellen ging redelijk eenvoudig maar vervolgens ben ik maanden aan het lijntje gehouden. Het product kreeg ik drie maanden later dan toegezegd. Verder had ik afgesproken dat de urethra buis een bepaalde lengte zou krijgen zodat ik niet van achteren uit de tube kan terugtrekken. Hier heeft men zich niet aan gehouden. Men heeft de buis iets langer gehouden dan standaard en weigerde mij de afgesproken lengte te sturen.

http://spicesforlove.com/index.php?main ... cts_id=435

Achteraf blijkt de Urethra ook nog van voren uit het apparaat te halen te zijn. Dopje er af even terugduwen en hij valt uit de penis en het device. Wat mij betreft voldoet dit apparaat niet aan de beloften van de leverancier.

Tegenwoordig experimenteer ik zelf net zo lang totdat ik een bevredigend resultaat heb alvorens mijn partner de sleutel te overhandigen. De Carrara of Latowski zijn zulke mooie en dure apparaten dat ik deze niet snel zal beschadigen. Ook alle andere devices heb ik tot nu toe niet gesloopt. Wel heb ik het hangslot verbroken in verband met fysieke problemen. Voor mij is het idee dat ik in enkele ogenblikken mij kan bevrijden echt waardeloos.

Dat ik klaar kan komen is in principe niet zo erg als ik vervolgens maar niet zomaar uit kan stappen. Meestal wil ik echt uit de belt en word ik creatief in het vinden van mogelijkheden na zo’n daad.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Johnchastity
 • Johnchastity's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Gebruiker
 • Gebruiker
Meer
7 jaren 10 maanden geleden #3252 door Johnchastity
Beantwoord door Johnchastity in topic Re: Neosteel, Latowski of toch Carrara?
Bedankt Doubleyou voor je respons.

Je hebt gelijk, Walter was in Berlijn en heeft inmiddels uitgebreid op mijn email gereageerd. Ten opzichte van Neosteel en Latowski heb ik het gevoel dat Walter mijn vragen serieus neemt en hij komt zelf met kritische opmerkingen waar wij veel aan hebben. Het is duidelijk dat het hier om iemand gaat die liefde heeft in de dingen die hij doet.

Ik begrijp dat jij inmiddels een aardige periode in zo’n mooie Carrara zit. wij vragen ons af hoe je het zaakje schoon houdt in die tube. Zelf willen wij gaan voor de Carrara compleet met beschermkap waarin uiteindelijk mijn edele delen voor onbepaalde tijd opgesloten worden. Hygiëne is dan wel belangrijk. Het openen van de gordel voor een wasbeurtje is niet handig.

De Carrara zal op een paar punten wat afgestemd worden op onze persoonlijke wensen. Geweldig dat de Walter hierin mee wil gaan aangezien dit een aanpassing op zijn product betekent. Bepaalde details worden wat zwaarder uitgevoerd en het hangslot zal volledig weggewerkt worden. Verder krijgt mijn meesteres de mogelijkheid het sluitingsmechanisme definitief te blokkeren.

En ja, of ik hem wel of niet kan laten trillen weet ik niet, ik heb over het algemeen niet veel nodig om te komen. Mijn meesteres vindt eigenlijk dat ik spikes moet gaan dragen. Als ik mijzelf niet in bedwang kan houden dan is dit misschien een aardig hulpmiddeltje <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) --> . Wel hoop ik dan wel dat ik nog aan voldoende nachtrust toe kan komen.

De Latowski vinden wij overigens ook een prachtige gordel. Ik begrijp echter dat het zitten in deze gordel niet comfortabel is. Mogelijk een kwestie van wennen. De Carrara ziet er veel robuuster en grover uit dan die elegante Latowski. Wellicht heeft iemand op dit forum ervaring met het langdurig dragen van deze gordel.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.174 seconden