WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon De Tollyboy kuisheidsgordel

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 9 maanden geleden #174 door lise
De Tollyboy kuisheidsgordel werd gestart door lise
Een voorbeeld van [e-url=http://www.tollyboy.com/nl/intro.php]Tollyboy[/e-url] is de FB/100 gordel-set:

"Dit is het basis dames model, gemaakt naar de traditionele Florentine stijl, bestaande uit een tailleband (3.18 cm breed en 1.63 cm dik) met een daaraan bevestigd kruisschild dat gesloten en vergrendeld wordt in het midden van de taille. Gemaakt van medische kwaliteit (316) roestvrij staal. Hij is flexibel genoeg om open en dicht gedaan te worden zonder gebruik van scharnieren wat resulteert in een zeer glad profiel. Tollyboy's vergrendel systeem beveiligd de tailleband en het kruisschild met een gladde verbinding zodat het kruisschild vertikaal blijft zonder enige zij naar zij beweging ( een zwak punt in veel concurerende ontwerpen).

Het kruisschild is gevormd en gelijnd om goed over het kruis te passen en stopt vlak voor de anus, waar hij overgaat in twee platte verchroomde stalen kettingen. Om ontlasting mogelijk te maken vormen de 2 kettingen een "Y" over de billen naar de tailleband, waar ze aan bevestigd zitten. De schaamlippen steken door een smalle, in de lengte geplaatste gleuf, die penetratie voorkomt van alles wat een "bruikbare" diameter heeft. Zelfs als de drager een slangenmens is, zal het kruisschild stevig op zijn plaats blijven! Hij is ontworpen om sexuele gemeenschap te voorkomen en tot de dag van vandaag is hij 100% effectief gebleken.
"

Het gewicht is ongeveer 1 kg en deze kuisheidsgordel wordt geleverd met twee sleutels.

Een afbeelding zie je hieronder:Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.122 seconden