WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 457 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon De Lancelot-kuisheidsgordel

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 9 maanden geleden #175 door lise
De Lancelot-kuisheidsgordel werd gestart door lise
Op de site van [e-url=http://excolo.gotdns.com/excolo/]excolo[/e-url] las ik zijn ervaringen van de Lancelot-kuisheidsgordel.

Deze kuisheidsgordel is gemaakt van een soort metalen 'zakje' met flexibele ringetjes. Het is een kuisheidsgordel die valt onder de 'trapped balls'- categorie en blijkt uitermate geschikt voor 24/7 gebruik.

Hieronder zie je twee afbeeldingen van deze kuisheidsgordel:


Hij is onder andere verkrijgbaar bij de shop [e-url=http://s148536163.einsundeinsshop.de/sess/utn;jsessionid=1548e8e7af8ec63/shopdata/?main_url=product_overview.shopscript]Madame-Dura[/e-url] en kost momenteel 239 euro. Hier kun je meer informatie lezen over deze kuisheidsgordel. De site is echter wel in het duits.

De lancelot-kuisheidsgordel is ook in de 'open' versie verkrijgbaar en kost 259 euro:


En er is ook een 'De Luxe' uitvoering van 479 euro:


[e-url=http://s148536163.einsundeinsshop.de/sess/utn;jsessionid=1548e8e7af8ec63/shopdata/?main_url=product_overview.shopscript]Madame-Dura[/e-url] verkoopt ook velerlei andere kuisheidsgordels en andere erotische producten. Aan de site te zien wordt er nog gewerkt aan een engelstalig gedeelte.

(De genoemde prijzen zijn de prijzen die op de site vermeld staan dd. 5 oktober 2008.)Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.135 seconden