WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 390 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Metalen harnas kuisheidsgordels

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 8 maanden geleden #178 door lise
Metalen harnas kuisheidsgordels werd gestart door lise
Er zijn ook complete metalen harnassen van metaal verkrijgbaar. Dit is een soort metalen slip die om het middel of de heup wordt afgesloten. Dit is overigens ook de zwaarste categorie en ook de meest prijzige zoals je zult begrijpen. Een voorbeeld van de mannelijke- en vrouwelijke versie van [e-url=http://users.telenet.be/carrara/carrara/carrara/Carrara%20belts.htm]Carrara[/e-url] zie je hieronder:Deze kuisheidsgordel is de 'Rolls-Royce' onder de kuisheidsgordels en maakt elke vorm van seksueel genot echt onmogelijk. Dus als je een kuisheidsgordel zoekt waar echt met geen speld tussen te komen is, is dit de beste keuze. Deze kuisheidsgordel is er zowel voor mannen als voor vrouwen met diverse accessoires.

Omdat deze gordel zo bijzonder is, is er een apart topic van. Klik [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewtopic.php?f=5&t=71]hier[/e-url] om naar dit topic te gaan.

Naast Carrara is er ook [e-url=https://www.neosteel.com/neosteelshop/index.cfm?&lg=en]Neosteel[/e-url], [e-url=http://www.lockedinsteel.com/]Lockedinsteel[/e-url], [e-url=http://www.latowski.de/latowskiFlash/410.htm]Latowski[/e-url] en [e-url=http://www.my-steel.de/shop/]Mysteel[/e-url]. Hieronder zie je een voorbeeld van de Latowski kuisheidsgordel.Deze kuisheidsgordel hebben ze geprobeerd echt de vorm van een slip te geven, maar het is en blijft een kwestie van smaak. <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) --> Bovendien is de achterkant ook gemaakt van een groot stuk metaal in de vorm van de billen, dus het zitcomfort zal dit zeker niet ten goede komen.

Neosteel is een fabrikant die erg gestroomlijnde kuisheidsgordels maakt, en op kwalitatief gebied zich al een aardige positie in de markt heeft weten te bemachtigen. Een voorbeeld van een Neosteel kuisheidsgordel vind je hieronder:Mysteel laat het niet toe dat afbeeldingen op andere sites worden weergegeven, dus je zal even naar hun [e-url=http://www.my-steel.de/shop]site[/e-url] moeten gaan om afbeeldingen te bekijken.

Dan is er nog een goedkopere variant van [e-url=http://www.robospanker.com/cb247.html]DD-Machinery[/e-url]. Bij [e-url=http://www.mince.nl]Mince[/e-url] verkopen ze hem ook, en een voorbeeld zie je hier:Elke fabrikant heeft uiteraard ook zijn eigen assortiment aan accessoires, zoals bijvoorbeeld dildo's, scherpe punten (voor bij de heren-modellen) en uitgebreide boeien-sets voor borsten, benen, polsen en nek. Er zijn ook electrische accessoires verkrijgbaar om het leed nog wat extra kracht bij te zetten <!-- s:o --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_surprised.gif" alt=":o" title="Verbaasd" /><!-- s:o --> .

Hieronder een afbeelding van het 'Neosteel Stainless Steel Bondage System' en daaronder een afbeelding van een kuisheidsgordel van Neosteel met ingebouwde dildo:

Als je lid bent van [e-url=http://www.youtube.com]YouTube[/e-url], kun je [e-url=http://nl.youtube.com/watch?v=FeC2Clm-Wk8]hier[/e-url] een filmpje zien van een vrouw die een kuisheidsgordel omdoet bij zichzelf.


Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.149 seconden