WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 266 gasten en één lid online

  • Daan boele

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon CB-X000 kuisheidsgordels

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
11 jaren 8 maanden geleden #180 door lise
CB-X000 kuisheidsgordels werd gestart door lise
De meest populaire kuisheidsgordel voor mannen is de veelbesproken CB-2000/CB-3000. De CB2000 was er als eerste, en er zijn later andere vergelijkbare modellen bijgekomen. Dit systeem zit achter de balzak op slot, vandaar dat het ook wel het 'trapped-ball'-mechanisme wordt genoemd. Hieronder zie je een afbeelding van de CB-3000:

Verder is er ook nog de CB-6000 (zie onder),

en 'The Curve' (zie onder)

Er zijn ook divese accessoires verkrijgbaar voor deze kuisheidsgordel, zoals de 'points of intrigue'. Dit zijn punten die je in de kuisheidsgordel in kunt sluiten en het setje bevat punten in verschillende lengtes, dus in verschillende pijngradaties. Hieronder zie je twee afbeeldingen:


Deze kuisheidsgordels worden standaard zonder deze set geleverd, en je zult het als extra accessoire erbij moeten kopen/bestellen. Een goede nederlandse (web-)shop is Mince , die we met recht kunnen aanbevelen vanwege hun bijzondere klantvriendelijkheid en eerlijke adviezen.

Een 'add-on' voor deze kuisheidsgordel is gemaakt tegen de mogelijkheid van sommige mannen hun penis uit de buis te kunnen schuiven. Daarvoor is er een ring ontwikkeld door LuvToLock , een voorbeeld zie je hieronder:

Een soortgelijke ring, de 'KSD-g2' is ook ontwikkeld door [e-url=http://www.tickleberry.co.uk/p/chastity-accessories/ksd-g2/chs020.html]Tickleberry[/e-url] (zie onder een voorbeeld van deze ring gemonteerd op een CB-2000).


Met dit kunststoftype kuisheidsgordel zijn metaaldetectiepoortjes absoluut geen probleem, zelfs net met het metalen slotje. Wel zijn er bij deze kuisheidsgordel plastic slotjes verkrijgbaar met een uniek nummer er op. Deze zijn voor eenmalig gebruik en in het bijzonder geschikt voor de controle van sleutelhoud(st)ers, zodat deze dan kan controleren of de kuisheidsgordel uit is geweest. Het plastic slotje kan namelijk maar één keer gebruikt worden en na sluiting zal het slotje opengeknipt moeten worden en kan dus hierna dus niet weer dicht. Vaak wordt een setje van deze slotjes met de kuisheidsgordel al standaard meegeleverd. Voor een voorbeeld die onder.De mogelijkheid bestaat dat de ring achter de balzak gaat knellen, dit kan als je een vrij kleine balzak hebt en kan erg pijnlijk zijn. De grootste pijn voel je pas achteraf en het is dus raadzaam voorzichtig te proberen als je heb voor het eerst gaat dragen. Een advies dat hiervoor wordt gegeven is het oprekken van de balzak.

Update 5 oktober 2008:
Hiernaast is er nog de 'KSD-G3', een soort klem ontwikkeld voor de CB-6000. Dit voorkomt dat de penis uit de kuisheidsgordel gehaald kan worden. Deze klem wordt standaard geleverd in drie verschillende maten, zodat je altijd een maat kunt kiezen die voor de lichaamsbouw geschikt is. De 'KSD-G3' is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, rood en zwart (zie onder).


Hieronder nog een paar afbeeldingen vanuit verschillende hoeken:


De 'KSD-G3' is momenteel nog niet in Nederland verkrijgbaar. Hij is wel leverbaar bij onder andere [e-url=http://www.erotikshop.nl]Erotikshop[/e-url], de [e-url=http://www.bdsmwinkel.nl]Bdsmwinkel[/e-url] en [e-url=http://www.tickleberry.co.uk/p/chastity-accessories/ksd-g3/chs048.html]Tickleberry[/e-url].

Verder is er ook de 'PA-cable' verkrijgbaar voor de CB-3000 voor als je een 'Prince Albert' piercing hebt. Zo kun je een ijzerdraad door je piercing doen welke met de twee uiteinden in het hangslot wordt dichtgesloten:


Voor als je de sleutel voor noodsituaties met je mee wilt dragen, is er een speciaal apparaatje. De 'Key-safe'. dit is een mini-kluisje met een cijferslot er op. Zo kun je de sleutel altijd met je meedragen, maar kun je er niet bij zonder dat de sleutelhoud(st)er jou de code geeft.


[e-url=http://www.cb-2000.com]Klik hier voor de website van de fabrikant van de CBXXXX-kuisheidsgordels.[/e-url]


Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.135 seconden