WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 393 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Beginnen met een kuisheidsgordel

  • lord4princess
  • lord4princess's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
5 jaren 8 maanden geleden #5254 door lord4princess
Beginnen met een kuisheidsgordel werd gestart door lord4princess
Mijn Meesteres wil mij binnenkort een kuisheidsgordel laten dragen, Zowel Zij als ik hebben op dit gebied geen ervaringen. Wie kan ons nuttige adviezen en tips geven? Met name op het gebied van hygiëne, veiligheid, voorkomen oplopen kwetsuren, "comfort" enz.... Alvast hartelijk dank!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
5 jaren 8 maanden geleden #5255 door knaapje
Beantwoord door knaapje in topic Re: Beginnen met een kuisheidsgordel
[color=#8000FF:2riua3b3]kijk op O/onze site klik op de banner hieronder[/color:2riua3b3]

knaapje, gekuist, cuckold en slaaf van Meesteres Aina www.mrsaina-knaapje.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
5 jaren 8 maanden geleden #5256 door chastityfun
Beantwoord door chastityfun in topic Re: Beginnen met een kuisheidsgordel

lord4princess schreef : Mijn Meesteres wil mij binnenkort een kuisheidsgordel laten dragen, Zowel Zij als ik hebben op dit gebied geen ervaringen. Wie kan ons nuttige adviezen en tips geven? Met name op het gebied van hygiëne, veiligheid, voorkomen oplopen kwetsuren, "comfort" enz.... Alvast hartelijk dank!


Hygiene: afh van het type gordel, douchen, goed schoonmaken, evt. na afloop met wattestaafje babyolie oid zaak gangbaar houden. Verder na elk toiletbezoek, goed uitschudden / droogmaken.

Veiligheid er zijn grofweg gezegd twee soorten kg's. De zgn. balltrapped kg's waarbij je penis en ballen door een ring haalt waarna een kooi waar de penis in gaat wordt bevestigd en op slot gaat en de zgn. full metal belts. Dat is voor een beginner erg duur, het is een soort metalen riem met die om je middel gaat, op slot gaat en waaraan een soort van metalen plaat zit met een buis oid. waar de penis in gaat. Ontsnappen of masturberen is nagenoeg 100% uitgesloten.

comfort dat is er persoonlijk, de een vind het heerlijk om bij elke stap een kg aan zijn ballen te voelen, de ander zweert bij de metalen full belt want anders tel je soms in de ogen van de hardcore kg dragers niet mee. Het comfort wordt bij de veel gebruikte balltrapped devices bepaald door de diameter v/d ring en de afstand tussen die ring en de kooi (en de afmetingen daarvan). De afstand tussen ring en kooi bepaal je met zgn. spacers, een soort afstandsbusjes. Beste is om een ball trapped kg te kiezen waarbij de ring niet een vaste ring is maar uit onderdelen op te bouwen is. Voordeel daarvan is dat je een kleinere ring kan gebruiken waardoor de kg niet af kan. De kooi kan het beste via meerdere pinnen aan de ring worden vastgemaakt. Beter dan 1 staafje of 1 bevestingspunt waardoor de kooi kan bewegen ten opzichte van de ring.

Een te kleine ring zorgt voor contstante niet gewenste afknelling, bij een te grote ring gaat de boel erg aan je ballen hangen en is de kans op ontsnappen erg groot. Als de spacer te groot is kan je je penis soms tussen ring en kooi uitkrijgen. Als de afstand te klein is komt huid of ander vel klem te zitten.

Kwetsuren Bij het dragen van een goed passende kg zijn er normaliter geen bijzondere kwetsuren. afhankelijk van hoe strak e.e.a. zit komt wel een vochtophoping vd voorhuid voor en bij het net gaan dragen moet je denken aan knel of irirtatieplekjes op de stam v/d penis. Daar zit ineens een ring om die kan schuiven en zo irritatie kan geven. Verder blijft logisch nadenken en luisteren naar je lichaam belangijk. Twijfel je, laatje partner eens kijken of die iets ziet en anders, kg af met lauw water reinigen en kijk wat je ziet.

Veiligheid zoals al aangegeven is een passende kg vereist, als een kg te los of te vast zit geeft dat al aangegeven problemen. Verder moet met een plastic kg oppassen dat je bij spontane zit/val acties je kg niet breekt of er geen delen van breken. Die kunnen uiterst pijnlijke effecten geven als er een stuk plastic ergens in gaat prikken. Siliconen kg's hebben dat probleem niet maar nadeel daarvan is dat bij de meeste masturberen / erectie krijgen mogelijk blijft en dat is vaak niet gewenst. Metalen kg's of full metal kg's hebben dat probleem niet. Zelf draag ik een metalen versie van de CB6000S en die bevalt erg goed. Nadeel is mss dat ie wat zwaar is maar na verloop van tijd ben ik een kleinere ring gaan gebruiken en dat is eigenlijk erg goed bevallen. Iets meer afklemmen maar de boel blijft wel beter op zijn plek. Dat is overigens wel een valkuil, de maat van de ring. De meeste kiezen die (veel) te ruim waardoor de kg niet goed zit, te veel hangt of zelfs loskomt. Bedenk wel dat als je met een kg om gaat reizen je geen metalen kg of slot gebruikt of je moet van te voren aan de medewerkers van de reisorganisatie aangeven dat je een metalen kg draagt maar dat lijkt me niet super.

Samengevat: Als je wilt beginnen met een kg, neem een ball trapped kg, let op de maat ringen en de soort ring (uit delen op te bouwen ipv vaste ring) en zorg dat de kooi de juiste maat heeft voor je penis in slappe toestand. Neem de tijd voor het kiezen van de juiste diameter ring en spacer. Beter kunstof / metaal dan siliconen.

Je (of je Mrs) mag mij altijd een berichtje sturen als je bijv. een aankoopadvies of meer info wil.

PS. Dit is mijn visie hierop opgebouwd uit 2, 3 jaar ervaring met allerlei verschillende kg's maar dat wil niet zeggen dat dit voor iedereen zo is. Het is slechts mijn mening.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.136 seconden